Hoppa till innehåll
Hem » Horseguard -om oss

Horseguard -om oss

Kontakta Horseguard Franska Elbandet AB om du behöver hjälp eller råd om ditt stängsel. Vi kan allt om stängsling och har hållit på med detta i snart 40 år.
Du hittar oss i Björklinge, utanför Uppsala och har haft uppfödning av quarterhästar sedan 1985.
Inte bara elband utan vi har också andra bra produkter till hästar och stall. Vi har provat allt själva och säljer bara det vi tycker är bra. Det är en förutsättning.

Horseguard Franska Elbandet AB säljer bra produkter till hästar. Förutom stängsel har vi vindnät till ridhus, gummigolv till stall o trailer och gummirep.
Louise Blomqvist, är den som sköter även försäljning, bokföring, internetbutiken och övrigt kontorsarbete samt svarar på alla frågor.
Skicka ett mail eller 0707701832

Sandbywestern Westernridskolan för vuxna

På gården har vi även westernridskola med lektioner och kurser i westernridning. Vår ”fröken” heter Josefin, hon är dotter i huset . Josefin eller Fifi som hon kallas, är till yrket hästtandvårdare men också utbildad domare och hästtränare.

Ridfröken Fifi

Hon är vår ”fröken” i westernridskolan och kan det mesta om hästar, westernridning.
Fifi är gift med Erik. Han jobbar utanför gården men hos oss kör han traktor och sköter diverse göromål. Erik gillar att rida fort och snabbt och har ett par egna hästar. Vill du komma i kontakt med westernridskolan.Josefin: 0709944833

Vår adress är Sandbyholm, 743 74 Björklinge men  på GPS:n söker man efter Björklinge-Gränby 31

Välkomna till oss!